[rev_slider_vc alias=”SintJacob”]

SINT JACOB
Betrokken bij de zorg

UITDAGING

Stichting Sint Jacob is een grote organisatie voor ouderenzorg die, net als andere zorgorganisaties, moeite heeft om nieuw personeel aan te trekken. Zeker jongeren lijken niet snel warm te lopen voor een carrière in de zorg, terwijl er toch een groot en veelzijdig aanbod is aan banen.

OPLOSSING

Met de campagne ‘Kevin zoekt collega’s’ laten we met vlogs en posts op social media zien wat werken in de zorg nu eigenlijk inhoudt en hoe leuk het is. Kevin praat met collega’s, laat zien wat zijn werkzaamheden zijn en wat hij leert tijdens zijn werk. En natuurlijk vraagt Kevin zich af of jij misschien zijn nieuwe collega gaat worden.

UITDAGING

Sint Jacob heeft, net als veel andere zorginstellingen, een grote uitdaging om goed personeel aan te trekken.

OPLOSSING

We vertellen door middel van de inzet van social media wat er allemaal gebeurt bij Sint Jacob. De pagina deelt bijna dagelijks kleine gebeurtenissen en activiteiten binnen de verschillende locaties van de stichting. De betrokkenheid van zowel bewoners, personeel en andere betrokkenen is hiermee aanzienlijk vergroot en ook de vacatures worden actief gedeeld.
Kevin zoekt collega's

Betrokken bij de zorg

Met de campagne ‘Betrokken bij de zorg’ laten we zien dat Sint Jacob een grote organisatie voor ouderenzorg is die actief in de maatschappij staat.