READY FOR SUPERLAB?

Wij zijn Superlab. Een inventief lab van creatieve geesten die mooie, bijzondere, schokkende en ontroerende manieren bedenken om jouw boodschap te communiceren met de wereld.

YOUR BRAND IN THE PICTURE

Bij Superlab vinden we dat alles draait om het idee. Dat vertalen we vervolgens naar een concept voor de diverse on- en offline media waar we de doelgroep kunnen bereiken. Of het nu gaat om een prachtige website, een opvallende printcampagne, een handige app of een compleet andere manier waarop jij je verhaal wilt vertellen.

TEAM

We werken met een team van creatieve supercollega’s. Ieder van hen gebruikt zijn of haar individuele expertise op het gebied van tekst, beeld, marketing en planning, om samen een geweldige campagne neer te zetten.
Superlab is onderdeel van de Endeavour Group en biedt daarmee een oplossing voor al je on- en offline communicatie-uitdagingen. De Endeavour Group is een ‘one stop shop’ voor orchestrated digital marketing. Met meer dan 100 specialisten onder één dak kunnen we al die creatieve concepten niet alleen bedenken, maar ook realiseren.

OUR SERVICES

Je kiest voor Superlab omdat je zoekt naar:
EFFECTIEF CAMPAGNE MANAGEMENT
Spot on branding
Connect met de doelgroep
Buiten de lijnen
CREATIEVE STRATEGIE & ADVIES
Gericht op emotie
Vertel, shockeer, verbind
De lucht is the limit
DOELGERICHTE CONTENT & COPY
Overtref verwachtingen
Klim in het web
In your face

het spel is begonnen

 LEMONADE?

Of een kop koffie, thee of een borrel? Kom eens langs en neem een kijkje op ons creatieve speelveld. En ja, tafeltennissen of een potje poolen kan ook.