[rev_slider_vc alias=”NMZT”]

NOOIT MEER ZONDER TAMPONS

Ongesteld worden zonder zorgen

UITDAGING

Bas Moreu (ja inderdaad, de oprichter van Superlab) vond het hoog tijd worden dat geen enkele vrouw zich ooit meer druk hoefde te maken over haar voorraad tampons. Zijn plan was om een webshop bouwen waar vrouwen door middel van een abonnement hun tampons gewoon maandelijks thuisgestuurd krijgen. Hiermee wil hij het onderwerp ‘ongesteld zijn’ ook meer bespreekbaar maken.

OPLOSSING

Nooitmeerzondertampons.nl speelt in op een markt waar vrouwen het druk hebben en behoefte hebben aan gemak. Met een platform dat een heldere dienstverlening biedt, een moderne, vrouwelijke uitstraling heeft en een originele Instagram-pagina, wordt dit ‘lastige onderwerp’ ineens innovatief en fun. Ook gericht op bedrijven, want ja, thuis is niet de enige plek waar zo’n noodgeval  plaatsvindt. 

UITDAGING

Bas Moreu (ja inderdaad, de oprichter van Superlab) vond het hoog tijd worden dat geen enkele vrouw zich ooit meer druk hoefde te maken over haar voorraad tampons.
Zijn plan was om een webshop bouwen waar vrouwen door middel van een abonnement hun tampons gewoon maandelijks thuisgestuurd krijgen. Hiermee wil hij het onderwerp ‘ongesteld zijn’ ook meer bespreekbaar maken.

OPLOSSING

Nooitmeerzondertampons.nl speelt in op een markt waar vrouwen het druk hebben en behoefte hebben aan gemak. Met een platform dat een heldere dienstverlening biedt, een moderne, vrouwelijke uitstraling heeft en een originele Instagram-pagina, wordt dit ‘lastige onderwerp’ ineens innovatief en fun.