[rev_slider_vc alias=”AFPRO”]

AFPRO FILTERS

Ademhalen is gezond. Toch?

UITDAGING

Als je wist wat je bij iedere ademhaling allemaal voor rommel je lijf in jaagt, zou je er bang van worden. Gelukkig is dat probleem voor een groot deel op te lossen met behulp van het nieuwste filter van AFPRO. Nu alleen nog even ervoor zorgen dat iedereen weet dat er een nieuw filter is en hoe goed het is….

OPLOSSING

AFPRO was, met het introduceren van hun nieuwe filter, eigenlijk ook wel toe aan een opfrisbeurt van de huisstijl. Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen. De lancering van het nieuwe filter gebruikten wij als aanleiding om voor de on- en offline advertenties, flyers, een nieuwsbrief, landingspagina en zelfs een beurswand een nieuwe frisse look te ontwerpen die AFPRO Filters een krachtige, moderne, professionele uitstraling geeft. Tekstueel geven we de boodschap mee dat schone lucht een vitaal onderdeel is van een gezonde leefstijl en dat je met een filter van AFPRO opgelucht adem kan halen. AFPRO Filters – Care for your health.

UITDAGING

Het leven van een model spreekt tot de verbeelding. Door het programma Holland’s Next Top Model werden steeds meer mensen nieuwsgierig naar dit wereldje. Touche Models zag een kans de fanbase en naamsbekendheid te vergroten, door het in beeld brengen van de ‘behind the scenes’ omgeving van hun modellen.

OPLOSSING 

Wij hebben een platform neergezet waarbij we alle online uitingen van de modellen van Touché Models onder één dak bij elkaar brengen. Zo krijg je een kijkje in het dagelijks leven van de modellen. Wat ze eten, wat ze doen, waar ze shoppen, maar ook dat het niet alleen glitter en glamour is. The Model House geeft ook allerlei tips en tricks over beauty, fashion, sport, voeding en lifestyle waardoor de lezer zelf ook een klein beetje kan leven als een model.